loading...

گوناگون007

بازدید : 2
شنبه 26 بهمن 1403 زمان : 10:36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گوناگون007

مرغ سرخ شده رستورانی که اغلب آن را هوس می‌کنید، اکنون می‌توانید به راحتی در خانه درست کنید. دستور العمل آسان و سریع این بخش از آشپزخونه نمناک برای بال مرغ سرخ شده هم خوش مزه می‌شود.

بنابراین دوستان و خانواده را برای مهمانی به صرف مرغ دعوت کنید و آن‌ها را با مهارت‌های آشپزی خود شگفت زده کنید !

آموزش مرغ سوخاری رستورانی در خانه

  • زمان آماده سازی :1 ساعت و 10 دقیقه
  • زمان پخت :15 دقیقه
  • کل زمان پخت :1 ساعت و 25 دقیقه

  • مواد لازم مرغ سوخاری به سبک رستورانی

  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1 / 4 قاشق چایخوری نمک
  • 1 / 4 قاشق چایخوری فلفل
  • 1 فنجان آرد سوخاری
  • 1 / 2 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
  • 1 قاشق چایخوری پودر پیاز
  • 1 قاشق چایخوری پونه کوهی
  • 1 قاشق چایخوری ریحان
  • 6 عدد ران مرغ
  • به مقدار لازم نان خرد شده

همچنین بخوانید:

چگونه مرغ سرخ شده رستورانی درست کنیم ؟

تخم مرغ را در کاسه بشکنید و کاملا بزنید. نمک و فلفل را به تخم مرغ اضافه کنید و بیشتربزنید. حالا آرد سوخاری را در کاسه بریزید. پودر فلفل قرمز ، نمک ، زنجبیل ، پودر سیر به همراه پودر پیاز، پونه کوهی، فلفل چیلی و ریحان خشک را اضافه کنید. همه چیز را به طور کامل مخلوط کنید .

مزه دار کردن مرغ :

ران مرغ را در کاسه بریزید ، نمک و فلفل سفید را به کاسه اضافه کنید و با دست‌های خود مخلوط کنید. یک ساعت کنار بگذارید تا خوب مزه دار شود.

آماده سازی مرغ:

بعد از مزه دار کردن ، تکه‌های مرغ را یکی پس از دیگری بردارید و به ترتیب با مخلوط ادویه، مخلوط تخم مرغ و خرده‌های نان به طور کامل پوشش دهید. بعد از پوشاندن تکه مرغ، آن را در تابه داغ سرخ کنید. مرغ داغ و ترد، سرخ شده آماده سرو است.

منبع : goonagoon95

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 1

آمار سایت
  • کل مطالب : 11
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 2
  • بازدید کننده امروز : 3
  • باردید دیروز : 2
  • بازدید کننده دیروز : 3
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 24
  • بازدید ماه : 121
  • بازدید سال : 230
  • بازدید کلی : 13226
  • کدهای اختصاصی